Unieke Volkswagen Golf G60 Rally aanwezig!

Unieke Volkswagen Golf G60 Rally aanwezig!

Tijdens VolkStyle Base komen de meest unieke VAG-auto's naar Airport Weeze, om daar hun passie voor alles wat met VAG te maken heeft te delen met andere liefhebbers. Zo kijken we in dit artikel naar een unieke Volkswagen rally auto die te zien zal zijn in de main Hangar!

Wat moet je weten over deze Volkswagen Golf 2?

Deze Volkswagen Golf 2 is niet zomaar een Golf. We hebben het hier namelijk over een Volkswagen Golf 2 G60 Rallyauto. De 'G60' in de naam verwijst naar de motorconfiguratie, namelijk een 1.8L G60-motor met een G-Lader-supercharger, waardoor deze aanzienlijk meer vermogen heeft dan de standaard Golf 2-motor. Naast de verbeterde motor is ook de ophanging en de carrosserie versterkt om hem beter bestand te maken voor het rallyrijden. De eigenaar van deze auto had echter niet de behoefte om rally te rijden met deze auto en toverde hem om tot een ware showauto. Zo staat deze auto onder andere op airride en heeft deze auto 17 inch RH-velgen met gouden details en nog veel meer! Deze auto moet je gewoon in het echt zien!

Wat kun je verwachten tijdens VolkStyle Base?
Volkstyle Base is terug op 16 juni 2024 op Airport Weeze met meer dan 2000 VAG-auto's (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat & Skoda). Geniet tussen 09:00 en 17:00 van de mooiste creaties in de main hangar met natuurlijk de show & shine contest. De hangars en pleinen staan vol met de auto-eigenaren die graag hun trots willen laten zien. En VAG clubs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het terrein. 

 

BESTEL HIER JE TICKETS

FOLLOW US: