Volkswagen Golf 5 Airride in de Main Hangar

Volkswagen Golf 5 Airride in de Main Hangar

Tijdens VolkStyle Base komen de meest unieke VAG-auto's naar Airport Weeze, dit om hun passie voor alles wat met VAG te maken heeft te delen met andere liefhebbers. In dit artikel kijken we naar een aanmelding die door de selectie gekomen is en zodoende in de Main Hangar te bewonderen zal zijn!

Wat moet je weten over deze Volkswagen Golf 5?

De Golf 5 heeft flink wat veranderingen ondergaan, zo beschikt deze over een airride, carbon onderdelen, een spoiler, volledig aangepaste wielen én een speciale motorkap met extra luchtinlaten. Ook bevat het voorste gedeelte van de Golf 5 speciale kuipstoelen en een rolkooi. Kortom, alles behalve een standaard Volkswagen Golf.

Wat kun je verwachten tijdens VolkStyle Base?
Volkstyle Base is terug op 16 juni 2024 op Airport Weeze met meer dan 2000 VAG-auto's (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat & Skoda). Geniet tussen 09:00 en 17:00 van de mooiste creaties in de main hangar met natuurlijk de show & shine contest. De hangars en pleinen staan vol met de auto-eigenaren die graag hun trots willen laten zien. En VAG clubs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het terrein. 

BESTEL HIER JE TICKETS!


 

FOLLOW US: