Volkswagen Jetta uit 1991 aanwezig

Volkswagen Jetta uit 1991 aanwezig

Tijdens VolkStyle Base komen de meest unieke en tofste creaties op vier wielen naar Aiport Weeze om hun passie voor VAG-wagens met andere liefhebbers te delen. Alle merken van de Volkswagen Groep zijn welkom, zowel standaard of getunede. In dit artikel kijken we naar een Volkswagen Jetta die verre van standaard is en desondanks de afgelopen twintig jaar goed onderhouden is. 

Wat moet je weten over deze Volkswagen Jetta?

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat de Jetta ontzettend veel vernaderingen ondergaan heeft. De gehele lijst is veel te lang om op te noemen, maar de belangrijkste aanpassingen lichten we er even uit. Allereerst staat de auto op airride, wat inhoudt dat deze laag bij de grond kan liggen. Ook zijn er vele carbon onderdelen geïmplementeerd op de verschillende onderdelen van de auto. Enkele andere aanpassingen zijn de BBS velgen en onder andere interieuronderdelen van een Porsche. Het zijn zoveel verschillende aanpassingen dat we u aanraden om deze auto in het echt te komen bekijken, voor de gehele beleving. De verschillende motor variaties bestonden uit de 1.6-liter (diesel), 1.8-liter en 2.0-liter waarbij het vermogen schommelde tussen de 75 en 115 pk en 145 en 165 Nm aan koppel. De Jetta bood een comfortabel interieur met voldoende ruimte voor vijf inzittenden. Afhankelijk van de uitvoering waren functies zoals elektrische ramen, airconditioning en een geluidsinstallatie beschikbaar.

Wat kun je verwachten tijdens VolkStyle Base?
Volkstyle Base is terug op 16 juni 2024 op Airport Weeze met meer dan 2000 VAG-auto's (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat & Skoda). Geniet tussen 09:00 en 17:00 van de mooiste creaties in de main hangar met natuurlijk de show & shine contest. De hangars en pleinen staan vol met de auto-eigenaren die graag hun trots willen laten zien. En VAG clubs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het terrein.

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: