Volkswagen Passat Variant uit 2014 aanwezig

Volkswagen Passat Variant uit 2014 aanwezig

Tijdens VolkStyle Base kun je de meest unieke VAG-creaties tegenkomen en welke plek is hier beter voor geschikt dan Airport Weeze in Duitsland? Van Skoda tot Volkswagen en van Seat tot Porsche, alle merken uit de Volkswagen Groep (dus ook Audi) zullen aanwezig zijn op 16 juni. Kortom, deze dag mag je als VAG-fanaat echt niet missen!

Wat moet je weten over deze Volkswagen Passat Variant?

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat deze Passat de nodige veranderingen ondergaan heeft, zo staat deze onder andere op airride. Daarnaast zijn de velgen en wrap ook nog verre van standaard, de precieze kleur is Stealth Tundra. De 2014 Passat werd geleverd met verschillende motoropties, waaronder benzinemotoren zoals een 1.8-liter viercilinder turbomotor en een krachtigere 3.6-liter VR6-motor. Er was ook een 2.0-liter viercilinder TDI-dieselmotor beschikbaar. Het interieur van de Passat 2014 bood comfortabele zitplaatsen voor vijf personen en een ruime bagageruimte. Afhankelijk van de trimniveaus waren er functies zoals lederen bekleding, een navigatiesysteem, een touchscreen-infotainmentsysteem en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen beschikbaar. De Passat stond bekend om zijn goede brandstofefficiëntie, vooral met de TDI-dieselmotor, die een indrukwekkend brandstofverbruik bood voor langeafstandsritten. De Passat van dit jaar was uitgerust met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder antilockremmen, stabiliteitscontrole, zij-airbags en gordijnairbags, om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen.

Wat kun je verwachten tijdens VolkStyle Base?
Volkstyle Base is terug op 16 juni 2024 op Airport Weeze met meer dan 2000 VAG-auto's (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat & Skoda). Geniet tussen 09:00 en 17:00 van de mooiste creaties in de main hangar met natuurlijk de show & shine contest. De hangars en pleinen staan vol met de auto-eigenaren die graag hun trots willen laten zien. En VAG clubs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het terrein.

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: