Contact


Je kunt ons ook direct een bericht versturen via onderstaand formulier:

Bewijs dat je geen robot bent:


CONTACTINFO

CONTACTINFO

This event is organized by the event specialists of 402Automotive.com from The Netherlands (Hoeven).
CONTACTDETAILS
Gors 11, NL 4741 TA HOEVEN
E-mail info@402automotive.com
Phone: 0031-88-0402402 (also during the events)
BTW: NL810821631.B01

facebook.com/402automotive
Media & Pers Accreditatie

Media & Pers Accreditatie

Wilt u als redacteur of fotograaf op dit evenement aanwezig zijn? Dan dient u een persaccreditatie aan te vragen. Dat kan via info@402automotive.com

Voorwaarden aanvraag;
Voorwaarde voor het verkrijgen van persaccreditatie inclusief gratis entree is tenminste een publicatie (nationale of de grotere regionale gedrukte media, weblogs, radio of televisie) voorafgaand aan het evenement of een publicatie na afloop van het evenement. Indien u in aanmerking wilt komen om langs het circuit of speciale afgesloten paddockdelen te fotograferen, dan dient u in ieder geval op het evenement een pershesje in ontvangst nemen. Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u zo spoedig mogelijk (uiterlijk in de week van het evenement) de benodigde informatie van ons toegestuurd. Over toewijzing en afwijzing van de accreditatie kan niet gecorrespondeerd worden. Het kan zijn, dat wij uw aanvraag voor een pershesje wel toewijzen, maar dat u toch een entreekaart dient te kopen. Wij zullen daarvan dan melding maken bij de toewijzing. Gratis entree is alleen toegankelijk op basis van een door ons toegezonden e-ticket. Een bevestigingsmail voor de accreditatie geldt niet als entreekaart voor het evenement.

- Aanvragen voor persaccreditaties worden alleen in behandeling genomen wanneer u 18 jaar of ouder bent, vermeld daarom ook uw geboortedatum in uw aanvraag.
- Heeft u vorig jaar een persaccreditatie ontvangen? Dat is geen garantie voor een accreditatie voor dit jaar.
- Aanvragen voor een persaccreditatie die gedaan worden in de week voorafgaand aan het evenement, worden niet meer in behandeling genomen.

De volgende gegevens graag naar ons mailen:
Naam medium:
Naam redacteur / fotograaf:
Mobiel nummer:
Emailadres:
Publicatie vooraf gepland op:
Publicatie achteraf gepland op: