Deutsche

VOLKSTYLE BASE 2020 UITGESTELD!

<

VOLKSTYLE BASE 2020 UITGESTELD!

Volkstyle Base uitgesteld.
We hebben ontzettend ons best gedaan om direct na de versoepelingen enkele events in de markt te zetten. Dat is ons ook met bloed, zweet en tranen gelukt. Als een van de weinigen hebben we in Nederland toch redelijk grootschalige events georganiseerd binnen goede afspraken met locaties, gemeentes en binnen goedgekeurde protocollen.
Vanaf deze maand hadden we zes events gepland op verschillende locaties, waaronder dit evenement bij Wunderland in Kalkar op 18 oktober. Gezien de recente ontwikkelingen in met name Nederland hebben we vandaag besloten om pas op de plaats te maken. De tegenstroom waarin we roeien wordt te groot en we vinden het momenteel maatschappelijk niet verantwoord binnen de oplopende (ziekenhuis-) cijfers een evenement te organiseren. We verwachten de komende periode bovendien verdere maatregelen en de onzekerheid naar 18 oktober toe wordt voor iedereen te groot.

Reeds gekochte tickets zullen geldig zijn voor de nieuwe datum of een ander evenement op de kalender van 402 Automotive. Bekijk HIER onze ticketpolicy. 

DEELNEMEN MET JOUW AUTOInfo auf Deutsch

Tickets
FOLLOW US: