Coca-Cola Volkswagen Kever uit 1964 aanwezig

Coca-Cola Volkswagen Kever uit 1964 aanwezig

VolkStyle Base richt zich op auto's die afkomstig zijn uit de VAG-Groep, zoals Volkswagens, Audi's, Porsches, Skoda's én Seat's. Je kunt hier dus zowel oude als nieuwe VAG auto's tegenkomen, net als de auto in dit artikel. De Volkswagen Kever uit 1964, die Coca-Cola als thema heeft, zal de gehele dag tijdens VolkStyle Base op de showpaddock te bewonderen zijn. 

Wat moet je weten over deze Volkswagen Kever?

De Volkswagen Kever uit 1964 was typisch uitgerust met een luchtgekoelde, viercilinder boxermotor met een cilinderinhoud van 1.2 liter. In dit jaar produceerde de motor ongeveer 40 pk (29 kW) aan vermogen. De Kever, ontworpen door Ferdinand Porsche, had een kenmerkend uiterlijk met zijn bolvormige carrosserie, ronde koplampen en afgeronde achterruit. Het was een van de eerste auto's met een zelfdragende carrosserie, waardoor het zowel robuust als efficiënt was. De Kever genoot wereldwijd een enorme populariteit en werd een cultureel icoon in de jaren '60. Het diende als een symbool van vrijheid, jeugdcultuur en tegenwoordigheid van geest en was een van de best verkochte auto's ter wereld.

Wat kun je verwachten tijdens VolkStyle Base?
Volkstyle Base is terug op 16 juni 2024 op Airport Weeze met meer dan 2000 VAG-auto's (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat & Skoda). Geniet tussen 09:00 en 17:00 van de mooiste creaties in de main hangar met natuurlijk de show & shine contest. De hangars en pleinen staan vol met de auto-eigenaren die graag hun trots willen laten zien. En VAG clubs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het terrein.

BESTEL JE TICKETS HIER!

FOLLOW US: